Benten helpt mee op het Efteling Golfpark

Tijd om een oude traditie van een stoffige plank te halen. Vrijdag…. tijd voor Benten. Of het nou om een splinternieuw filmpje gaat of een aflevering van Benten’s beste, de traditie wordt in ere hersteld. We trappen af met een nog niet eerder op deze nieuwspagina vertoond filmpje over Benten die zich in het zweet werkte op het Efteling Golfpark. In de Efteling is altijd wat te doen, zeker voor een ijverige medewerker als Benten. In de Efteling heeft hij alle Rijken verkend. Van Marerijk tot en met Ruigruik en van Anderrijk tot en met Reizenrijk. Tijd om eens te gaan kijken wat er nou buiten de Efteling te doen is. Dus gaat Benten aan de slag op de 18-holes golfbaan van het Efteling Golfpark!

In de ochtend meldt Benten zich bij het Clubhuis waar de Marshall uitlegt welk werk Benten gaat verzetten. Zo harkt Benten een bunker aan, zet hij de laatste puntjes op de i bij de holes, maait het gras, helpt hij als caddy, volgt een golftraining en gaat hij in stijl de strijd aan met Wolf.

Meer weten over het Efteling Golfpark? Neem dan een kijkje op http://www.efteling.com/golfpark.

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed