Nieuw en oud entertainment in de zomer

zeven pleinen festijnVandaag heeft de Efteling het volledige programma voor het Negen Pleinen Festijn bekend gemaakt. In het schema zijn de artiesten te zien en een aantal nieuwe / opnieuw ingedeelde pleinen. Op het Herautenplein is een Sprookjesbal, o.a. met Klaas Vaak en de Zandkabouters. Op het Ton van de Ven-plein Speeldoosjes en een nieuwe wonderlijke ontmoeting met je favoriete Elfjes, Faunen en Trollen uit Droomvlucht.

Op het Witte Paard-plein waan je je even in Franse sferen met het Swingend Sentiment en laat je je verrassen door Justin de Verwonderaar (of door Jasper Oberon op 19 & 26 juli). Of rust uit op het Levende Bankstel. Bij het Carnaval Festival-plein zal zoals voorgaande jaren Jelle Amersfoort met zijn band en de Rode Neuzen optreden. Ook zal de Harmonie van Drie in Reizenrijk te bewonderen zijn. De reizende Efteling-sleuteliers staan dit jaar met veel andere artiesten op het Ruigrijk plein.

Het Piraña plein: dompel je onder in Zuid-Amerikaanse sferen met Salsa, Maculele, Samba, Limbo & Capoeira. En op het Fata Morgana plein kun je op de foto met Gondo en haar slangen en maak je een ritje op een kameel. Ook is er een oosterse markt. Dit jaar zal Nadir helaas niet aanwezig zijn.

Ook het Steenbok plein is dit jaar ook volledig vernieuwd qua entertainment. Daar beleef je nu het Jürgen Freilich Schlager Festijn, met:
-Dennie Christian (5 & 26 juli, 9 augustus)
-Dieter Koblenz (12 juli, 2 & 23 augustus)
-De Alpenzusjes (19 juli, 16 & 30 augustus)

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops