Hoeveel meter spoor ligt er in de Efteling? – Vraag ’t de Efteling

Hoera het is vrijdag! Tijd voor een nieuwe ‘Vraag ’t de Efteling!’. Dit keer gaat Nana samen met Maria-Helena op zoek naar het antwoord op de vraag: Hoeveel meter spoor ligt er in de Efteling?’. In deze nieuwe YouTube-serie gaat Nana iedere laatste vrijdag van de maand samen met een vraagsteller op zoek naar het antwoord op een vraag over de Efteling. Met een magische sleutelbos opent Nana deuren in de Efteling die voor anderen gesloten blijven…

Heb jij altijd al willen weten hoe hard de Python gaat? Hoeveel papier Holle Bolle Gijs eet? Of hoe lang Doornroosje nog moet slapen? Stuur dan een e-mail met jouw vraag naar youtube@efteling.com of stel ‘m via het contactformulier op http://www.eftelingradio.com.

Vergeet vooral niet te vertellen wat je naam is, hoe oud je bent, waar je woont en wat je telefoonnummer is. Wie weet zien we jou binnenkort wel terug op het Efteling YouTube kanaal.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed