Efteling viert eerste Koningsdag

cf koningOp zaterdag 26 april viert Nederland de allereerste nationale Koningsdag sinds Koning Willem-Alexander de troon besteeg. Met diverse subtiele acties en bijzondere souvenirs krijgt ook de Efteling een oranje tintje om dit feest met de rest van het land mee te vieren. Zo is het hotel in de nachtelijke uurtjes oranje verlicht. In de souvenirwinkels Jokie’s Wereld en Efteldingen zijn oranje t-shirts te koop met daarop de afbeeldingen van Koning Willem-Alexander en Koninging Maxima, maar dan geheel in Carnaval Festival-stijl, inclusief een bijhorende ronde rode neus. De shirts kosten 9,95 Euro en zijn in alle maten verkrijgbaar, Uiteraard wel als limited edition. Van dezelfde afbeelding met de karikatuurtjes is ook een sticker gedrukt, deze is in genoemde winkels te koop voor 50 cent.

De Carnaval Festival-versie van het koningspaar is sinds gisteren ook te ontdekken in de nieuwe oranje-banner die de Efteling voor haar Facebook-pagina heeft laten maken. Alle vaandels zijn oranje gekleurd en iedereen wordt een fijne Koningsdag toegewenst. Op het bordes van Het Huis van de Vijf Zintuigen is het koningskoppel te vinden, al zwaaiend naar de bezoekers die nog komen gaan.

Tot slot is ook op de Efteling Webshop een speciale Konings-actie te vinden: tot en met 27 april worden alle bestellingen gratis verzonden indien de actiecode ‘Koning’ wordt ingevuld.

Bron: vijzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed