TROS Familiedag in de Efteling uitverkocht!

familiedag trosZaterdag 29 en zondag 30 maart 2014 organiseert de TROS weer de Familiedagen in de Efteling. Mocht je nog kaartjes willen bestellen dan heb je dikke pech, beide dagen zijn uitverkocht. Abonnementhouders van de Efteling worden dit weekend geweerd en voor gasten van het Efteling Hotel en Efteling Bosrijk en de dagjesmensen krijgen het dringende advies de Efteling te mijden. Het wordt namelijk gigantisch druk! Maar mocht je juist veel plezier beleven aan wachtrijen van 2 uur of meer dan ben je natuurlijk van harte welkom. Lichtpuntje: parkeren is op beide dagen gratis! Wat is er allemaal zoal te beleven tijdens de Familiedagen?Wacht dacht je van de enorme hoeveelheid optredens? Wij noemen: een Yosee van Uden! Een Marco de Hollander! Een Gino Graus! Een Joeri Plaizier! Een Matthijs Koning! Een Jolanda Zoomer! Een Samatha Steenwijk! Een Dennie Christian! Een Glenn de Koning! Een Jaman! Een John West! Een Charlene! Een René Karst! Een Mulder & Mulder! Een Jason Bouman! Een Tim & Monique! Een Vinzzent! Een Wolter Kroes! Een Quincy! Een Sieneke! Een Bob Offenberg! Een Tom Haver! Een Helemaal Hollands! Een Mick Harren! Een Tamara Tol! Een Ancora! Een Henk Bernard! Een Johan Kettenburg! Een René Schuurmans! Een Mike & Colin! Een Willem Barth! Een John de Bever! Een Tim & Monique! Een Jan & Anny! Een Rein Mercha! Een Henk Dissel! Een Grad Damen! Een Stef Ekkel! Een Alex! Een Brigitte Nijman en een Fransie Duijts!

Verder lopen de meeste prominenten van de TROS beide dagen los in de Efteling. Een unieke kans om hen te ontmoeten als het je lukt om je door de hossende en gigantische massa te worstelen. Wij wensen alle mensen die op de Familiedagen afkomen heel veel sterkte toe.

Tekst line up overgenomen van: Glamora.ma

Zo zag de ingang er uit tijdens de TROS familiedag in 2013.
Zo zag de ingang er uit tijdens de TROS familiedag in 2013.
SpeelgoedSpeelgoed