Lente in de Efteling: nieuwe Aquanura show

AquanuraNa een zachte winter genieten bezoekers optimaal van het vroege voorjaar in de Efteling, het attractiepark dat 365 dagen per jaar geopend is. Het voorjaar begint goed, vanaf 1 april is in Kaatsheuvel een nieuwe Aquanura watershow te zien: De Tweede Efteling Symfonie. De grootste watershow van Europa zorgt met een nieuw muzikaal schouwspel voor verwondering en verbazing bij jong en oud en geldt als perfecte afsluiter voor een dagje Efteling.

De derde grootste fontein ter wereld brengt na de succesvolle eerste jubileumshow (2012) vanaf 1 april aanstaande een nieuwe watershow: De Tweede Efteling Symfonie. Een 12 minuten durend muzikaal schouwspel in de Vonderplas, waarbij meer dan 200 fonteinen met behulp van muziek, vuur en licht onder andere de 1001 nacht van Fata Morgana, de ronddraaiende kookpotten van Monsieur Cannibale en de spannende strijd tussen Joris en de Draak uitbeelden.

Kom langs in het grootste sprookjespark van Nederland en raak verwonderd door de lente die inmiddels in alle hevigheid is losgebarsten. In de Efteling staan bomen en bloemen in bloei en zijn vogels en eekhoorns aan het nestelen. De kabouters in het Kabouterdorp, maar ook de inwoners van de stad Raveleijn, hebben hun voorjaarsschoonmaak achter de rug. Ook de wildwaterbaan Piraña en zelfbedieningsrestaurant Het Witte Paard zijn na een flinke opknapbeurt weer klaar voor het nieuwe seizoen.

De Efteling is elke dag open. Actuele openingstijden zijn te vinden op de site.

Van 1 juli tot en met 31 augustus viert de Efteling de Zeven Mijls Zomer met dagelijkse openingstijden van 10.00 tot 20.00 uur; op alle zaterdagen blijft de Efteling tot middernacht geopend. De Winter Efteling begint op 6 november 2014 t/m 1 februari 2015, met dagelijkse openingstijden van 11.00 tot 18.00 uur (in de Kerstvakantie tot 20.00 uur).

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen