Efteling-abonnement twee weekenden niet geldig!

verboden voor abonnementhoudersAlle abonnementhouders dienen de komende twee weken goed de Efteling-agenda in de gaten te houden: het abonnement is namelijk twee weekenden niet geldig! Op zaterdag 22, zondag 23, zaterdag 29 en zondag 30 maart worden speciale grootschalige uitkoopdagen gehouden. Op deze dagen is het park enkel toegankelijk met speciaal daarvoor gekochte entreekaarten. Daarbij zijn enkel dagbezoekers, Bosrijkgasten en Hotelgasten welkom.

In het weekend van 22 en 23 maart heeft de Sligro exclusief het park afgehuurd voor Sligro-klanten. Tijdens het daarop volgende weekend zijn de jaarlijkse TROS-dagen waarbij vele bekende artiesten op zullen treden. Deze dagen zijn enkel toegankelijk met een speciaal ticket.

Ondanks de aankondigingen van deze blokdagen komen toch altijd weer nietsvermoedende abonnementhouders richting het park, die bij de poorten de toegang wordt ontzegd. Om teleurstellingen te voorkomen en nog beter te communiceren dat het abonnement op bepaalde dagen niet geldig is, kregen alle abonnementhouders afgelopen week een speciale brief toegestuurd met daarin een uitneembaar pasje waarop alle blokdagen staan vermeld. Dit pasje kan worden bewaard in de portemonnee.

De volgende blokdagen zijn pas weer in november van dit jaar.

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed