Wonderlijke ontmoetingen in 2014

Jokie en JetTot en met 9 maart 2014 kun je Jokie, Jet en de rode neuzen nog ontmoeten op het Dwarrelplein, Carnaval Festival-plein en tijdens de Q-Party. Zij zullen de eerste zijn van een vijftal ontmoetingen die dit jaar plaats zullen vinden.  Je kunt bij de ontmoeting met Jokie ook 4 entreekaarten winnen door een leuke of grappige foto van jezelf op de Efteling Facebook pagina te plaatsen. Op vrijdag selecteert de Efteling 5 foto’s waarop gestemd kan worden. De winnaar wordt vervolgens op maandag 3 maart bekend gemaakt.

De eerste 2 winnaars zijn inmiddels bekend. Voor de derde en laatste week kunnen inmiddels foto’s ingezonden worden, dit is mogelijk tot en met donderdag 27 februari.

Op het forum van de Vijf Zintuigenzijn al meerdere foto’s en filmpjes te vinden van de wonderlijke ontmoeting met Jokie en de Q-party. Indien je van alle 5 de ontmoetingen, een foto plaatst op een aparte Facebook-pagina, ontvang je een leuk aandenken als de wonderlijke ontmoetingen voorbij zijn.

Met welke ontmoetingen we gedurende 2014 verder verrast zullen worden, is vooralsnog onbekend. Deze maakt de Efteling de komende tijd bekend via social media en haar website.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen