Spaar voor € 10,- korting op tickets voor de Efteling

ah efteling 01Ze zijn er weer! De AH Efteling weken. Vanaf 24 februari t/m 9 maart ontvang je bij iedere 5 euro aan boodschappen bij Albert Heijn een Eftelingpunt, bij 4 punten is je spaarkaart al vol. Met een volle spaarkaart ontvang je 10 euro korting op 1 Efteling Ticket. Een ticket kost dan 25 euro i.p.v. 35 euro. Volle AH Efteling spaarkaarten kunnen van 24 februari t/m 1 juni 2014 worden verzilverd voor korting op Efteling Tickets. Je kan maximaal een volle AH Efteling spaarkaart per Efteling Ticket inleveren. (Klik verder om te bekijken hoe je volle spaarkaarten kan ontvangen zonder te sparen!)

Volle AH Efteling spaarkaarten kunnen alleen aan de kassa van een fysieke Albert Heijn winkel worden verzilverd en zijn niet te verzilveren bij de kassa van de Efteling en/of AH to go winkels en/of bij bestellingen via ah.nl. De bij Albert Heijn aangekochte Efteling Tickets zijn geldig t/m 5 november 2014.

Ontvang een gratis Eftelingpunt bij deze Bonusaanbiedingen: Alle Hero,
AH Hamburger + AH Filetlapjes à la minute + AH Kipfiletblokjes, AH Zaden- en pittenbroden, Pickwick en Reinigers.

Ontvang 4 volle spaarkaarten of meer!

Geen zin om te sparen maar wel volle spaarkaarten ontvangen? Dat kan! Laat je boodschappen thuisbezorgen of haal ze op bij één van de AH Pick Up Points. Bij elke bestelling ontvang je 4 volle AH Efteling spaarkaarten of meer. Makkelijk toch?

Belangrijke links:

Download hier je spaarkaarten

Actievoorwaarden

Bonusaanbiedingen met extra spaarzegels

Boodschappen thuisbezorgen = 4 volle spaarkaarten!

SpeelgoedSpeelgoed