Nana stelt zich voor

Benten is de laatste tijd erg druk geweest. Dit was niet zonder reden, want hij heeft een primeur! Nou, zet die roffel maar in. Dames en heren, jongens en meisjes… Benten presenteert: Nana, de nieuwe presentatrice van het Efteling YouTube kanaal!

Nana gaat hele toffe dingen doen voor het Efteling YouTube kanaal. Zij beantwoordt vragen over de Efteling van YouTube-kijkers in de nieuwe serie: ‘Vraag ’t de Efteling’. Met een magische sleutelbos opent ze deuren in de Efteling die voor anderen gesloten blijven… Komt ze er even niet uit? Dan schiet Efteling Radio te hulp.

Een nieuwe ‘Vraag ’t de Efteling’ is iedere laatste vrijdag van de maand te zien op het Efteling YouTube kanaal. Kijk vrijdag 28 februari naar de eerste video! Enne… vergeet donderdag 27 februari ook niet naar de Wonderlijke Middag Show op Efteling Radio te luisteren, want daar licht Nana alvast een tipje van de sluier op over de eerste vraag.

Heb jij nu al een prangende Efteling-vraag voor Nana? Stuur dan een e-mail met jouw vraag naar youtube@efteling.com of stel ‘m via het contactformulier op http://www.eftelingradio.com. Vergeet vooral niet te vertellen wat je naam is, hoe oud je bent, waar je woont en wat je telefoonnummer is. Wie weet zien we jou binnenkort wel terug op het Efteling YouTube kanaal.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen