NHTV Breda ontwikkelt opleidingstraject met Efteling

eftelingDe Efteling en NHTV Breda werken sinds 2009 intensief samen. In dat jaar is de Efteling Academy gestart. Dit is een uniek talentontwikkelingsprogramma voor studenten van NHTV. In opdracht van en in nauwe samenwerking met de Efteling heeft de Academy for Leisure van NHTV nu een nieuw opleidingstraject ontwikkeld speciaal voor teammanagers van de Efteling. In maart 2014 start dit traject onder de naam ‘Effectief Betoveren’.  De Academy for Leisure biedt hbo- én academisch onderwijs op bachelor- en masterniveau. Studenten worden opgeleid voor functies binnen de brede vrijetijdsindustrie. Sinds een paar jaar kunnen studenten van de hbo-bachelor zich specialiseren in het managen van attractieparken. Daarnaast biedt de Efteling Academy studenten van NHTV de unieke mogelijkheid met professionals van het bedrijf samen te werken in projecten om zo de Efteling als merk te blijven ontwikkelen.

Het verzorgen van scholing voor professionals om daarmee de industrie nog beter te bedienen in de behoefte aan kennis en innovatie is een belangrijk punt in de strategie van NHTV.

Inspirerende kick-off De Efteling vindt de ontwikkeling van haar medewerkers belangrijk en besteedt daar continu aandacht aan. Vanaf maart 2014 volgt een groep leidinggevenden het opleidingstraject ‘Effectief Betoveren’ van de Academy for Leisure, met als focus inspirerend leidinggeven. Het traject loopt tot maart 2015 en wordt officieel ‘afgetrapt’ tijdens een inspirerende kick-off.

Vorige week  is in de Efteling de overeenkomst ondertekend door Arend Hardorff, directeur van de Academy for Leisure van NHTV en Olaf Vugts, directeur Imagineering en lid van de Raad van Bestuur van de Efteling. ’We zijn er trots op dat we de samenwerking met het bekendste en beste vrijetijdsbedrijf van Nederland intensiveren met scholing van haar medewerkers . Een visie op – life long learning – staat in onze sector nog in de kinderschoenen, ik ben blij dat de Efteling hierin een voorbeeldfunctie vervult’, aldus Arend Hardorff van NHTV.

Interesse in dit opleidingstraject??? Klik dan HIER voor meer informatie.

Bron: Efteling & NHTV

 

Bol AlgemeenBol Algemeen