Benten’s beste (43): Op verrassingsbezoek bij een fan en werken in het Efteling Hotel

Goedenmiddag, hier is Benten met een lekker lange uitzending. Benten heeft een flink stuk gereden en kwam uit in Ede; ja, met een reden! Efteling fan Nik wordt thuis verrast met een bezoekje van het YouTube team. Benten vraagt hem het hemd van het lijf, verrast hem met een speciale groet van Roodkapje en Ezel en speelt met hem een echte Eftelingquiz. Hoe snel gaat de Python? Hoe lang is de nek van Langnek? Enne.. hoe spelde je Aquanura ook alweer?

Ook werkt Benten een dagje mee in het Efteling Hotel. Van kussens opschudden, gasten inchecken tot roomservice. Benten doet het allemaal. Stiekem neemt hij nog een kijkje in wat themasuites. Wat denk je van de ‘Vergulde Suite’? Of de Sneeuwwitje Suite? Wie lust er nog een bitterbal?

Fan van Benten? Delen maar! Twitter, Facebook, Hyves of Google +. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Weet jij een leuke uitdaging voor Benten? Stuur jouw idee naar youtube@efteling.com en wie weet zie je jouw idee terug in een volgende uitzending!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen