Benten’s beste (42): Slapen in Joris en de Draak en back to the fifties in het Sprookjesbos!

Vrijdag! Het weekend staat voor de deur dus tijd voor Benten. We gaan terug naar een filmpje van ruim een jaar geleden. Deze keer is het weer tijd voor… een gouden envelop! Deze keer bedacht Anne uit Culemborg de volgende uitdaging: Ga in Joris en de Draak en probeer een hele trein slapend op de foto te krijgen. Wat? Snurk! Ook duikt Benten weer even terug in de tijd voor een lesje Eftelingsche geschiedenis. Zoek de verschillen in het Sprookjesbos! Van de Fakir, Rode Schoentjes tot Hans en Grietje. Hoe zagen zij er vroeger uit?

Weet jij een leuke uitdaging voor Benten? Stuur jouw idee naar youtube@efteling.com en wie weet zie je jouw idee terug in een volgende uitzending!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

SpeelgoedSpeelgoed