Benten’s beste (41): Britt vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

Vrijdag! Benten! Yess! Vorig jaar introduceerde Benten iets nieuws. De battle om de wisselkabouter. Bijzondere uitdagingen met bekende mensen. De reacties waren wisselend. De één vond het geweldig, de ander verlangde weer naar ouderwetse Benten filmpjes. Toch kan het geen kwaad om af en toe zo’n battle in de herhaling te gooien. Vandaag.. Britt. Britt Dekker, bekend van haar show met Ymke, bijt het spits af en neemt het op tegen Benten. Zal het haar lukken om de meest begeerde wisselprijs van Nederland mee naar huis te nemen?


Wie is de snelste kapitein? In het schommelschip De Halve Maen zitten aan de ene kant bezoekers met een fez van de Fata Morgana op hun hoofd en aan de andere kant bezoekers met een kaboutermuts. Aan Benten en Britt de taak om de bezoekers zo snel mogelijk van muts te laten wisselen.

In de ‘Battle om de wisselkabouter’ gaat Benten iedere week een spannende uitdaging aan met een Bekende Gast. Een gevecht om de eer, de glorie en de meest praktische prijs: de wisselkabouter!

Oh, enne… Heb je al gezien dat Britt in de Python een portret van zichzelf tekent? Wil jij dit prachtige ‘Paniekportret’ heel graag hebben? Check de video hier: http://youtu.be/EHuXxLRfUTo.

Fan van Benten of Britt? Delen maar via Twitter, Facebook of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Bol AlgemeenBol Algemeen