Oudejaarsavond in de Efteling

Boem! Knal! Pats!Vanavond vanaf 19:00u. kun je weer oud & nieuw vieren in de Efteling. Tickets voor deze avond zijn nog beperkt verkrijgbaar. Alle arrangementen voor deze avond (zoals het Raveleijn Oud & Nieuw Arrangement) zijn uitverkocht! Er zijn sfeervolle live optredens op meerdere podia, zowel binnen in het IJspaleis als buiten op diverse pleinen. Op het programma staan onder andere DJ Fee, Alma Nieto, Cookies & Cream en Jelle Amersfoort. UPDATE: Oud & nieuw tickets zijn niet meer online te bestellen. Alleen nog beperkt aan de kassa van de Efteling of ANWB. Op=op!

Het feeëriek verlichte Sprookjesbos en alle attracties blijven open tot middernacht, en Aquanura kun je maar liefst vijf keer in het donker beleven!  Geniet van het Efteling-gospelkwartet ‘De Lichtpuntjes’ met hun single: ‘Fairytales all around you’ en het spetterend vuurwerk om 24.00 uur. Natuurlijk ontvang je een lekkernij en bubbels om zo het nieuwe jaar in te luiden. De horecagelegenheden blijven tot 1.00 uur open.

Bol AlgemeenBol Algemeen