Opbrengst Q-santarun goed voor steun 12.000 mensen bij de voedselbank

q santa eftelingAfgelopen donderdag werd de Q-santarun gelopen door de Efteling. Over een parcours van ongeveer vijf kilometer liepen duizend kerstmannen en vrouwen voor het goede doel: De Nederlandse voedselbank. Q-music zond de middagshow “Van Inkel in de middag” live uit vanuit het park. Op de Brink was een mini radiostudio te vinden, van waaruit Jeroen samen met Eva Koreman te horen waren. Intussen werd er op het grote podium op de Brink de Q-party gehouden met Q-DJ Menno Barreveld. Later kwamen ook Q-DJ’s Mattie en Wietze op het podium voor de warming up, waarbij Roel van Velzen ook een optreden gaf.

Rond tien over zes werd het startschot gegeven en gingen alle kerstfiguren op pad naar de finish. Iedereen liep voor hetzelfde goede doel, dus een echte verliezer was er niet. Onderweg was extra aanmoediging te vinden, in de vorm van Efteling entertainment, zoals de Sprookjesbosbewoners en de Lichtpuntjes.

SpeelgoedSpeelgoed