Nieuwe Efteling park-DVD te koop in parkwinkels en Webshop

efteling dvd 2013Let op! Dankzij de zoekmachine ben je op een oud bericht terechtgekomen. De Efteling Webshop bestaat niet meer. Online Efteling artikelen bestellen is mogelijk via de Bol.com Efteling Shop. Boven de 20 euro geen verzendkosten! Sinds gisteren, vrijdag 29 november, is de nieuwe Efteling park-DVD te koop in alle parkwinkels. Het pakket bevat drie schijfjes: de park-DVD zelf, een opname van Sprookjesboom de Musical en de Making Of Joris en de Draak. Het pakket kost 17,99 Euro. Bezoekers die aanwezig waren op de Wonderlijke Winterkoopavonden kregen een waardebon voor 5 Euro korting, in te leveren bij Jokies Wereld of De Oude Marskramer.

Ook zijn er twee afleveringen van Sprookjesboom en Jokie te vinden in het pakket. Gisteren bleek overigens al dat er tijdens de productie geblunderd is en dat waarschijnlijk de hele oplage fout gebrand of gedrukt is; op de schijf met het Joris en de Draak-logo staat Sprookjesboom de Musical gebrand, en op de schijf met het Sprookjesboom-logo staat de Making Of Joris en de Draak. Of de Efteling deze fout gaat laten herstellen is nog niet bekend.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

Bol AlgemeenBol Algemeen