Let It Snow – Efteling Muzikanten

Gaat het wel of niet sneeuwen? Wij hopen van wel, want dan is de Winter Efteling op haar mooist! Medewerkers, bewoners én bekende gezichten van de Efteling zingen samen met de Efteling Muzikanten ‘Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!’. De Efteling wenst u een warme winter toe.

Wanneer de dagen korter worden, verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende kampvuren.

Maak een winterwandeling door het Sprookjesbos én geniet naast de adembenemende attracties ook van de speciale winterattracties. Zwier met je geliefde over de schaatsbaan, terwijl de kleintjes van een echte sneeuwglijbaan glijden. Bind de latten onder je voeten en langlauf tussen de besneeuwde bomen. Samen rond het kampvuur met familie en vrienden warm je jezelf op met warme chocolademelk.

Je winterdag wordt afgesloten met de sensationele watershow Aquanura. Het spektakel is extra betoverend tegen een gitzwarte winterhemel.

Trek je wanten aan, zet je warmste muts op en kom samen genieten in de Winter Efteling!

De Winter Efteling is geopend van maandag 18 november 2013 t/m zondag 2 februari 2014. Reserveer nu online je tickets met korting: http://www.efteling.com/Winter_Efteling.

Kom voor een sprookjesachtig Oud & Nieuw naar de Efteling en geniet van vele attracties: http://www.efteling.com/oudennieuw.

Bol AlgemeenBol Algemeen