Efteling Theater zoekt mooiste baarden van Nederland

zz topPapa’s en opa’s opgelet. De Efteling is op zoek naar de mooiste baarden van Nederland. Het park daagt jullie uit een foto van je baard te sturen met een mooi onderschrift. Ga de uitdaging aan en neem je kind, kleinkind, neefje of nichtje, buurjongen of -meisje gratis mee naar de sprookjesmusical Klaas Vaak in het Efteling Theater. Sprookjesfiguur Klaas Vaak heeft een prachtige witte baard en nodigt hierom mede baarddragers uit om zijn voorstelling te komen bekijken. “Het wordt een speciale uitvoering, met hopelijk een hoop unieke baarden”, verklaart een woordvoerster van de Efteling.Mannen die een baard hebben prijken onder hun kin en graag langs komen maar last hebben van plankenkoorts, hoeven zich geen zorgen te maken. “De baarden zullen geen rol vervullen in het toneelstuk. Dit is enkel een ludieke actie op uitnodiging van Klaas Vaak”, benadrukt de woordvoerster.

Voor hoeveel mannen en kinderen er ruimte is, is nog onzeker. Het Efteling Theater denkt plaats te kunnen bieden aan maximaal ongeveer 100 unieke baarden. “Dit is echter nog afhankelijk van het aantal aanmeldingen. We sturen nog een brief met het definitieve aantal baarden dat mag komen”, laat de woordvoerster weten.

Wil jij met je dikke baard, lange baard, gekrulde of steile baard pronken, wacht dan niet te lang en stuur een prachtige foto van jou met je baard naar communicatie@efteling.com. Gun je kind een middag in het theater tijdens de voorstelling van 23 december om 16.00 uur. Achteraf is er tijd om de baarden te vereeuwigen; iedereen gaat op de foto met Klaas Vaak.

Bol AlgemeenBol Algemeen