Efteling Oud & Nieuw feest met spetterend vuurwerk

Boem! Knal! Pats!Op 31 december wordt de jaarwisseling in de Efteling gevierd met een bijzonder evenement dat start om 19.00 uur. Het sprookjesachtig Oud & Nieuw Feest wordt een gezellige avond voor de hele familie. Er zijn sfeervolle live optredens op meerdere podia, zowel binnen in het IJspaleis als buiten op diverse pleinen. Natuurlijk ontbreken hartversterkers zoals soep, warme chocolademelk of glühwein niet.

Op het programma staan onder andere DJ Fee, Alma Nieto, Cookies & Cream en Jelle Amersfoort. Het feeëriek verlichte Sprookjesbos en alle attracties blijven open tot middernacht. De watershow Aquanura is maar liefst vijf keer in het donker te bewonderen. Om middernacht wordt het nieuwe jaar feestelijk ingeluid met live optredens op de Efteling Brink. Terwijl de bezoekers genieten van een glas bubbels en een gefrituurde tennisbal warme oliebol brengt het Efteling-gospelkwartet ‘De Lichtpuntjes’ hun single: ‘Fairytales all around you’, ten gehore. Daarna zal het spetterende vuurwerk losbarsten.

Tickets
Voor het Efteling Oud & Nieuw Feest zijn speciale tickets beschikbaar, die vanaf 19.00 uur toegang tot het park geven, ook in combinatie met horeca-arrangementen.

Alle attracties zijn geopend wanneer de weersomstandigheden het toelaten, behalve de waterattracties Piraña en De Vliegende Hollander. Zo loopt de ijdele keizer met zijn nieuwe kleren dapper in de kou en geven zeven hartverwarmende kampvuren de Winter Efteling meer glans. De schaatsbaan in het IJspaleis is gekoppeld aan een 384 m2 grote buitenschaatsbaan. Bezoekers kunnen naar beneden glijden van een echte sneeuwglijbaan, langlaufen door een oudhollands decor of slenteren langs de sfeervolle Beierse Markt.

Openingsdagen en tijden Winter Efteling

  • t/m zondag 2 februari 2014
  • doordeweekse dagen:                                               11.00-18.00 uur
  • Kerstvakantie (21 dec 2013 t/m 5 jan 2014):           11.00-20.00 uur
  • Oudejaarsdag 31 december 2013:                           11.00-18.00 en 19.00-01.00

attracties geopend tot 00.00 uur

Meer informatie is te vinden onder www.efteling.com/oudennieuw.

Bol AlgemeenBol Algemeen