Bijna 50.000 downloads Efteling-app

efteling appSinds de lancering van de Efteling-app precies een maand geleden is deze inmiddels al bijna 50.000 keer gedownload. Voor de Efteling de bevestiging dat er vraag is naar een functionele app, ook de reviews laten zien dat bezoekers de app als toevoeging op een Efteling-dag ervaren. Positieve tekenen voor het attractiepark om de ingezette mobiele strategie nu verder uit te rollen.

Tweede release Efteling-app
De app is in het park te gebruiken om de actuele status van attracties en openings-, show- en wachttijden te zien, maar ook buiten het attractiepark om een Efteling-dag alvast te plannen. Naast de actuele wachttijden van attracties en praktische informatie heeft de app ook een vernieuwde plattegrond. Vandaag is een update van de Efteling-app verschenen. Belangrijke toevoegingen ten opzichte van de eerste release zijn de mogelijkheden tot navigatie in het park van a naar b, waarbij ook de loopafstand in minuten ten opzichte van de huidige positie wordt getoond. Daarnaast is het gebruiksgemak vergroot door een aantal algemene verbeteringen en is een directe koppeling met de mobiele site mogelijk, waardoor bijvoorbeeld aangekochte entreetickets via de app direct te scannen zijn bij de entree van de Efteling.


Mobiele website

De Efteling-app is onderdeel van een uitgebreide mobiele strategie, waartoe ook de implementatie van de mobiele site behoort. De mobiele site van de Efteling is beschikbaar via m.efteling.com. Met een smartphone of tablet kan een Efteling-dag nog beter voorbereid worden en brengen de pijlers ‘Praktische info’, ‘Ontdek het park’, ‘Plan je bezoek’ en ‘Koop tickets’ snel de benodigde en relevante informatie.

De gratis Efteling-app is te downloaden en te gebruiken via de App Store of Google Play Store. Bekijk via deze link de promovideo van de Efteling-app: http://youtu.be/05xM4hxsT6g

Aanbiedingen bij webshops