Benten's beste (39): Koken met groenten uit de Efteling en een challenge in Droomvlucht

Vrijdag! Het weekend staat weer voor de deur dus tijd voor Benten. Vorige week lieten we je al weten dat er geen nieuwe wekelijkse filmpjes van Benten meer uitkomen op vrijdag. Daarom is Benten’s beste verhuisd naar de vrijdag. Deze week een groene aflevering uit de Wereld vol Wonderen. Wist je dat er in de Efteling veel eetbare planten en kruiden staan zoals venkel, basilicum, tijm en snijbiet? Samen met tuinman Mario oogst Benten groenten en kruiden en maakt hij met kok Jeroen heerlijke hapjes voor gasten in het park. Jammie!

Deze week ligt er ook weer een gouden envelop klaar voor Benten. Dat kan maar een ding betekenen… een uitdaging! De opdracht luidt: ga in de Droomvlucht en zie er aan het eind van de rit net zo uit als een Fauntje uit Droomvlucht. Kijk snel of deze uitdaging gelukt is. Weet jij een betere uitdaging voor Benten? Stuur hem in via youtube@efteling.com! De groenten en tot volgende week vrijdag!

Fan van Benten? Delen maar! Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Kantoor en schoolKantoor en school