Benten's beste (38): Griezelen met Paul van Loon

Einde. Afgelopen. Uit! Feit: Benten zal niet langer meer de week doormidden zagen. Benten’s beste krijgt een definitief plekje op de vrijdag. De Efteling heeft bevestigd dat men is gestopt met elke week een nieuw filmpje te draaien voor de vrijdag op het YouTube kanaal van de Efteling. Benten zal alleen nog maar bij speciale gelegenheden verslag doen. Kortom, Benten wordt parttimer. Geen nood, de vrijdag is en blijft voor Benten. We gaan vandaag terug naar eind oktober vorig jaar. Na de boekpresentatie van het nieuwe boek van Paul van Loon, Weerwolfnachtbaan, gaat Benten met hem op pad. Hoe griezelbestendig is Paul van Loon zelf? Samen bekijken ze de enge kant van de Efteling. Eng? Ja, zeker wel!

De spiegel van Sneeuwwitje doet menig (kinder)hart zéker sneller kloppen.. en wat dacht je van de Chinese Nachtegaal? Goed skelet! Het Spookslot kan natuurlijk niet ontbreken. Volgens Benten woont zelfs de vriend van Lady Gaga hier. Ieks! Verder zijn vooral die echte jongetjes heel eng.. Griezel mee, als je durft 😉

Ben je benieuwd naar het boek van Paul van Loon? Je vindt het in Eftelingshop.nl: https://www.efteling.com/webshop/p-88…

Weet jij een leuke uitdaging voor Benten? Stuur jouw idee naar youtube@efteling.com en wie weet zie je jouw idee terug in een volgende uitzending!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol Algemeen