Benten's beste (36): Schaatsen met dj's Ralf en Rachel en kerstwensen uit Carnaval Festival

Vrijdag!! Bijna weekend en geen nieuwe bijdrage van Benten. Dus weer die trap af naar de stoffige kelder om het archief in te duiken naar een oud filmpje van Benten. Ja, gevonden!!!! Dames en heren, welkom bij ‘So You Think You Can Make Pirouettejes In Je Glitterpakje’. Samen met de Efteling Radio dj’s Ralf en Rachel schaatst Benten deze week een kür op de betoverende klanken van ‘Dans Macabre’ in de Winter Efteling. Nou ja, een kür…

Begin je langzaam maar zeker al in de kerststemming te komen? Benten in ieder geval wel. In vogelvlucht maakt hij een reis over de wereld en wenst iedereen vanuit Carnaval Festival: ‘Mele Kalikimaka!’ Wat? ‘Fröhliche Weihnachten!’ Oh, een Gelukkig Kerstfeest natuurlijk!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol Algemeen