Benten rent mee met de Q-santarun

Vrijdag! En vandaag geen Benten’s beste maar een fonkelnieuw filmpje van de Efteling verslaggever. Duizend kerstmannen en kerstvrouwen renden vorige week donderdag in het sprookjesachtige decor van de Winter Efteling mee met de Q-santarun. Deze fun-run leverde prachtige plaatjes op en Benten was erbij. Ook hij liep mee om zoveel mogelijk mensen een mooie kerst te bezorgen.

Wanneer de dagen korter worden, verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende kampvuren. Maak een winterwandeling door het Sprookjesbos én geniet naast de adembenemende attracties ook van de speciale winterattracties.

Zwier met je geliefde over de schaatsbaan, terwijl de kleintjes van een echte sneeuwglijbaan glijden. Bind de latten onder je voeten en langlauf tussen de besneeuwde bomen. Samen rond het kampvuur met familie en vrienden warm je jezelf op met warme chocolademelk. Trek je wanten aan, zet je warmste muts op en kom samen genieten in de Winter Efteling!

De Winter Efteling is geopend van maandag 18 november 2013 t/m zondag 2 februari 2014. Reserveer nu online je tickets met korting: http://www.efteling.com/Winter_Efteling.

Kom voor een sprookjesachtig Oud & Nieuw naar de Efteling en geniet van vele attracties: http://www.efteling.com/oudennieuw.

SpeelgoedSpeelgoed