Q-Santarun 2013 in de Winter Efteling

q musicAl een aantal jaar organiseert radiozender Q-music een Santarun voor het goede doel: De Nederlandse Voedselbank. Ook dit jaar wordt het hardloopevenement met Kerstmannen en -vrouwen die een afstand van ongeveer 5 km lopen georganiseerd. Dit jaar is het decor voor dit evenement de Winter Efteling.

Startbewijs is ook entreebewijs voor de Efteling
De Q-Santarun is dit jaar in de Winter Efteling. Op 19 december 2013 18:00 uur mogen alle ingeschreven deelnemers als Kerstmannen en -vrouwen de afstand afleggen voor het goede doel. Deelname aan het evenement kost €30, waarvan €15 naar de Nederlandse Voedselbank gaat. Het startbewijs voor het hartloopevenement is ook meteen een entreebewijs voor de Efteling, waardoor deelnemers met hun startbewijs vanaf 13:30 uur al de Efteling in kunnen.

Voor mensen die niet mee kunnen lopen is er een speciaal Supporters ticket voor €22,50. Ook zijn er andere soorten tickets te koop voor deelname, waarbij men extra geld op brengt voor de voedselbank. Ook is er een mogelijkheid om vanuit een bedrijf met minstens tien personen mee te doen. Kaarten zijn te koop op deze website.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen