Korte Making Of van vernieuwde Droomvlucht op Efteling Youtube kanaal

De Efteling heeft op haar Youtube kanaal een video geplaatst met daarin beelden van de verbouwing van Droomvlucht. Hierin vertelt Jaap den Bleker over het onderhoud wat er voor moet zorgen dat de attractie de komende 20 jaar weer vooruit kan.

Neem een kijkje achter de schermen van de populaire attractie Droomvlucht. Droomvlucht bestaat dit jaar 20 jaar en was daarom toe aan een grote opknapbeurt. Ruim 2,5 maand is er met man en macht gewerkt om Droomvlucht weer klaar te maken voor de komende 20 jaar.

Er is technisch onderhoud verricht en de attractie is flink ‘opgefrist’. De meest opvallende aanpassingen aan de attractie zijn de wachtrijruimte en de deuren naar de ingang van de attractie.

Andere ‘kleine’ toevoegingen zijn nieuwe bomen en een trol in het Zompenwoud. Ook is de zogenoemde ‘sterrentunnel’ geheel vernieuwd.

Het onderhoud aan Droomvlucht liep zo voorspoedig, dat de attractie bijna 3 weken eerder dan gepland de deuren weer opende op maandag 25 november 2013.

Kom naar de Efteling en maak ook een zweefvlucht door een droomwereld langs kastelen, elfjes, bosgeesten, faunen en Koning Oberon.

Reserveer nu online je tickets met korting: http://www.efteling.com/tickets.

SpeelgoedSpeelgoed