Heropening Droomvlucht eerder dan gepland

DroomvluchtWegens groot onderhoud sloot Droomvlucht de poorten na de zomerperiode om volgens planning op 13 december weer open te gaan voor het grote publiek. Echter liepen de werkzaamheden voortvarender dan gedacht zodat de attractie drie weken eerder op 25 november weer gaat draaien. Op die datum zullen we weten wat voor verrassingen de Efteling voor ons in petto heeft.

Afgelopen week kwamen in vrachtwagens de gondels  al weer terug, ook die hebben een grondige onderhoudsbeurt gehad. Verder zagen we de laatste tijd regelmatig foto’s voorbij komen van de wachtrij waar het plafond compleet voorzien is van een groen bladerdek. Ook zijn er delen van de baan vervangen die aan slijtage onderhevig waren en werd er zelfs een extra suppost geplaatst die echter wel dwars door de buitenmuur bevestigd moest worden, maar ook dat is netjes opgelost door een een nieuwe stenen muur omheen te maken.

Een woordvoerder van het park vertelde ons eerder dat de beleving van de attractie op sommige punten ook zou worden aangepast, maar wat dat inhoudt werd als verrassing gehouden.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen