Efteling scherpt actievoorwaarden aan door valse Duitse kortingskaarten

duitse vlagDe Efteling scherpt de regels van kortingsacties aan in de toekomst. Aanleiding daarvoor is het verspreiden van Duitse valse kortingskaarten waarmee men 40% korting krijgt op de entreeprijs. Men bood de kortingskaarten op Marktplaats aan. De Efteling heeft deze aanbieders van marktplaats af laten halen. De aanbieders van de valse kaarten laten zich niet tegen houden door de verwijdering, waardoor er inmiddels weer nieuwe valse kortingskaarten op Marktplaats zijn verschenen.

De Efteling meldt wel: Voor het gebruik van de Duitse kortingskaarten zal men in het bezit moeten zijn van een personeelspas van een bedrijf waarvoor deze kortingsactie geldt. Ook vragen wij nu naar ID-bewijzen om te controleren of het de juiste persoon is die gebruik maakt van de korting. In de toekomst zullen we gaan kijken hoe we dit verder kunnen voorkomen, zoals met het gebruik van unieke barcodes.

Dat de Duitse kortingscodes nagemaakt zijn, is volgens de Efteling alleen al te zien aan het gebruikte logo op de kortingskaarten.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops