Benten's beste (35): Flashmob Efteling Medewerkers

Vrijdag!!! En omdat er geen nieuw filmpje van Benten beschikbaar is duiken we weer diep in het archief. Herinner je de flash mob van vorig jaar nog? Als voorproefje op de Winter Efteling hadden de Efteling medewerkers een verrassing voor bezoekers en Youtube kijkers, een flashmob! En ook Bart de Boer was er toen nog bij.

Voel de warmte van de Winter Efteling! Wanneer de dagen korter worden en de wind door de bomen waait, verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende kampvuren.

Naast wonderlijke sprookjes en spannende avonturen zijn er veel speciale winterattracties te beleven. Wat dacht je van langlaufen tussen besneeuwde bomen, glijden van een echte sneeuwglijbaan, of een rit in een arrenslee? Het kan allemaal! En let goed op als de avond valt, want dan veranderen drie attracties van gedaante en lijken gevels tot leven te komen. Kijk je ogen uit bij deze indrukwekkende illusies na zonsondergang!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

Bol AlgemeenBol Algemeen