Benten's beste (34): Benten brengt warmte en lange mensen bezoeken Sprookjesboom de Musical

Woensdag! Tijd voor Benten om de week doormidden te zagen met één van zijn beste filmpjes tot nu toe. En geheel in Winter Efteling stijl natuurlijk.  Eind januari van dit jaar was het compleet winters met toepasselijke temperaturen. Met de winterse temperaturen van toen konden de bezoekers van de Winter Efteling wel wat warmte gebruiken. Tijd om de parkgasten te ontdooien en ze de warmte van de Winter Efteling te laten voelen. Dat doet Benten met een bakfiets vol met mutsen en sjawls én warme chocolademelk! Mjammie!

Heb jij een videoverslag gemaakt van jouw dagje Efteling of kun jij ontzettend goed de Drakendans dansen? Neem het op, plaats jouw video over de Efteling op YouTube en stuur de link van de video via een privébericht naar de Efteling YouTube redactie via het Efteling YouTube kanaal. Een e-mail naar youtube@efteling.com mag ook. Sluit je aan bij ‘Onze FanFanfare’! Wie weet zie je jouw video binnenkort wel terug op het Efteling YouTube kanaal.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed