Benten's beste (31): Klaarmaken van de Winter Efteling en knikkeren in het Efteling kantoor

Na een paar weken van afwezigheid gaan we de draad weer oppikken met Benten’s beste. Een greep uit de leukste Efteling filmpjes die hij tot nu toe heeft gemaakt. En aangezien Benten tegenwoordig op vrijdag er meer niet dan wel is met een nieuw filmpje publiceren we voorlopig zowel op woensdag als op vrijdag een nieuwe Benten’s beste. De Winter Efteling komt er weer aan. Een mooie gelegenheid om met dit thema in gedachten het archief uit te spitten en een passend filmpje hierover te vinden. Om de Efteling om te toveren tot Winter Efteling wordt er tot diep in de nacht gewerkt. Benten helpt mee. Kroonluchters ophangen, Langnek voorzien van winterse kledij, sneeuwschuiven op het Anton Pieckplein en guirlandes uitfluffen bij het Diorama.

Ook gaat Benten lekker ouderwets een potje knikkeren. In de hal van het Efteling kantoor staat sindskort een unieke handgemaakte Efteling knikkerbaan. Deze wordt feestelijk geopend in het bijzijn van genodigden. Geef een euro en laat die knikkers maar rollen. De opbrengst gaat naar Villa Pardoes.

Fan van Benten? Delen maar! Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Efteling YouTube is mieters! Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

SpeelgoedSpeelgoed