Abonnementhouders opgelet: Efteling-abonnement twee weekenden niet geldig!

verboden voor abonnementhoudersAbonnementhouders opgelet: net zoals vorige week is de komende twee weekenden het Efteling-abonnement NIET geldig! Het gaat om de data 23 en 24 november en 30 november / 1 december. Het park is dan gereserveerd voor bedrijfsuitkopen. Gasten van Bosrijk, het Eftelinghotel en daggasten die een dagkaartje kopen mogen echter wel naar binnen. Op 16 en 17 november werden twee zeer druk bezochte Karweidagen gehouden waarbij flinke files, lange wachttijden en verruimde openingstijden het resultaat waren. Vanwege de grote belangstelling zal op 24 november een extra Karwei-dag worden georganiseerd. In het laatste blockweekend van 2013, dus op 30 november en 1 december zijn de abonneedagen van Wegener waar o.a. het Brabants Dagblad onder valt. Krant-abonnees konden ook hier goedkope kaartjes bestellen waarbij het parkeren inbegrepen is.

Elk jaar weer komen er tijdens de blockdagen toch Efteling-abonnementhouders naar het park in de veronderstelling gewoon binnen te mogen. Pogingen hiertoe zijn nutteloos, het personeel hanteert de regels waarvoor de abonnementhouder bij aankoop van het pasje voor tekende strikt. Medewerkers bij de kaartcontrole hebben de afgelopen weken bezoekende abonnementhouders al persoonlijk gewezen op de geblockte weekenden. Enkel bij aankoop van een dagkaartje kan er alsnog toegang gekocht worden, maar houd dan rekening met grote drukte in het park.

Vanwege de uitkoopdag op 1 december wordt de PinParadeDag verzet naar zondag 8 december.

De volgende blockdagen zijn pas weer in 2014 in de weekenden van 1 en 2 februari, 8 en 9 februari, 22 en 23 maart, 29 en 30 maart. Noteer dit alvast in de agenda.

Bron: Efteling via vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen