Abonnementhouders opgelet: Efteling-abonnement 3 weekenden niet geldig!

verboden voor abonnementhoudersVanwege een lang en onbeperkt toegankelijk Eftelingseizoen zal het voor abonnementhouders weer even wennen worden, maar de komende drie weekenden is het Efteling-abonnement NIET geldig! Het gaat om de data 16 en 17 november, 23 en 24 november en 30 november / 1 december. Het park is dan gereserveerd voor bedrijfsuitkopen. Gasten van Bosrijk, het Eftelinghotel en daggasten mogen wel naar binnen.

Op 16 en 17 november worden de inmiddels uitverkochte Karweidagen gehouden, waarbij klanten van de genoemde bouwmarkt goedkoop entreekaartjes konden bemachtigen. Vanwege de grote belangstelling zal op 24 november een extra Karwei-dag worden georganiseerd. In het laatste blockweekend van 2013, dus op 30 november en 1 december zijn de abonneedagen van Wegener waar o.a. het Brabants Dagblad onder valt. Krant-abonnees konden ook hier goedkope kaartjes bestellen waarbij het parkeren inbegrepen is.

Elk jaar weer komen er tijdens de blockdagen toch Efteling-abonnementhouders naar het park in de veronderstelling gewoon binnen te mogen. Pogingen hiertoe zijn nutteloos, het personeel hanteert de regels waarvoor de abonnementhouder bij aankoop van het pasje voor tekende strikt. Medewerkers bij de kaartcontrole hebben de afgelopen weken bezoekende abonnementhouders al persoonlijk gewezen op de geblockte weekenden. Enkel bij aankoop van een dagkaartje kan er alsnog toegang gekocht worden, maar houd dan rekening met grote drukte in het park.

Vanwege de uitkoopdag op 1 december wordt de PinParadeDag verzet naar zondag 8 december.

De volgende blockdagen zijn pas weer in 2014 in de weekenden van 1 en 2 februari, 8 en 9 februari, 22 en 23 maart, 29 en 30 maart. Noteer dit alvast in de agenda.

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed