Abonnement komend weekend niet geldig, PinParadeDag op 8 december

verboden voor abonnementhoudersHet is nog héél even doorbijten voor alle abonnementhouders maar dit weekend is het Efteling-abonnement voorlopig voor de laatste keer NIET geldig! Het gaat om de data 30 november en 1 december. Het park is dan gereserveerd voor een bedrijfsuitkoop van het Brabants Dagblad. Gasten van Bosrijk, het Eftelinghotel en daggasten mogen wel naar binnen. De afgelopen twee weekenden waren ook al gerserveerd voor grootschalige uitkopen. In het laatste blockweekend van 2013 zijn de abonneedagen van Wegener waar o.a. het Brabants Dagblad onder valt. Krant-abonnees konden ook hier goedkope kaartjes bestellen waarbij het parkeren inbegrepen is.

Elk jaar weer komen er tijdens de blockdagen toch Efteling-abonnementhouders naar het park in de veronderstelling gewoon binnen te mogen. Pogingen hiertoe zijn nutteloos, het personeel hanteert de regels waarvoor de abonnementhouder bij aankoop van het pasje voor tekende strikt. Medewerkers bij de kaartcontrole hebben de afgelopen weken bezoekende abonnementhouders al persoonlijk gewezen op de geblockte weekenden. Enkel bij aankoop van een dagkaartje kan er alsnog toegang gekocht worden, maar houd dan rekening met grote drukte in het park.

Vanwege de uitkoopdag op 1 december (de eerste zondag van de maand) wordt de PinParadeDag verzet naar zondag 8 december.

De volgende blockdagen zijn pas weer in 2014 in de weekenden van 1 en 2 februari, 8 en 9 februari, 22 en 23 maart, 29 en 30 maart. Noteer dit alvast in de agenda.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen