Volop win- en kortingsacties rondom Efteling en Musical Klaas Vaak

Sparen voor korting en tijd voor een lekker bakkie koffie!Momenteel lopen er een flink aantal acties waarbij korting kan worden verkregen op de entree van de Winter Efteling, maar ook zijn er op diverse manieren mooie prijzen te winnen zoals kaartjes of arrangementen voor de Sprookjesmusical Klaas Vaak. Na de klik een overzichtje:

* Bij snoepmerk Haribo en Maoam loopt een speciale Sint Maarten / Klaas Vaak-actie. Op elke zak Haribo- of Maoam-snoep zit een unieke code waarmee maar liefst 400 gezinsarrangementen voor de Sprookjesmusical Klaas Vaak te winnen zijn. Voor alle prijswinnaars zijn de voorstellingen van 9 en 10 november 2013 vrij gehouden. Mocht je geen prijs hebben geeft elke code alsnog recht op 5 Euro korting op een musicalkaartje.
Haribo maakte voor deze actie een speciale website en nam vorige week in het Sprookjesbos een commercial op met Klaas Vaak in de hoofdrol.

* Bij Douwe Egberts kan traditiegetrouw weer gespaard worden voor 8 Euro korting op de WinterEfteling. Bij aankoop van vier pakken koffie kunnen de actiecodes online verzilverd worden van 7 november 2013 tot 31 maart 2014. Voor maximaal vier personen zijn op deze manier kaartjes te bestellen. Voor meer informatie over de spaaractie kun je terecht op de site van Douwe Egberts.

* Klanten van bouwmarkt Karwei kunnen sparen voor toegang tot twee speciale Karwei-dagen die op zaterdag 16 en zondag 17 november worden gehouden. Tot en met zondag 3 november krijg je bij elke 15 Euro die je besteedt een WinterEfteling-voucher. Bij inlevering van twee vouchers en met bijbetaling van 7,95 Euro krijg je een entreeticket voor één van deze speciale dagen. Dit is inclusief gratis parkeren en een gratis parkplattegrond. Voor meer informatie kijk je op de site van Karwei.
Overigens zijn genoemde dagen blockdagen voor alle abonnementhouders, het abonnement is dan niet geldig! Voor overige dagbezoekers geldt de waarschuwing dat het druk kan zijn in het park.

* Op Facebook loopt een actie van het account “Efteling België”. Bij het spel GoldCatcher is het de bedoeling dat je vier munten van de ezel vangt, op die manier kunnen vier entreekaarten gewonnen voor de Efteling.

* Bij de HEMA kunnen Eftelingkaartjes besteld worden met 7 Euro korting. De prijs per kaartje is dan 27,50 in plaats van 34,50. Voor de actievoorwaarden kun je op de site van de HEMA terecht.

* Voor Efteling-abonnementhouders geldt momenteel een kortingsactie voor de Sprookjesmusical Klaas Vaak. Musicalkaartjes kunnen worden besteld met 25 % korting.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen