Teaser – Aquanura: Tweede Efteling Symfonie

Vier kikkers veranderen de ogenschijnlijk rustige Vonderplas in de Efteling in een muzikaal waterballet. Op herkenbare Efteling-muziek komen sprookjes tot leven. Ervaar de magie van de sensationele watershow Aquanura. Het is een schitterend slot van een sprookjesachtige Efteling-dag.

Tijdens de Klaas Vaak weken (14 oktober tot en met 15 november 2013) kun je een kijkje nemen bij de fonkelnieuwe Aquanura show, genaamd de Tweede Efteling Symfonie. Deze watershow gaat pas in 2014 in première en is alleen tijdens de Klaas Vaak weken exclusief te zien. Dat wil je niet missen!

Elke dag om klokslag 18.30 uur verschijnt Klaas Vaak op de Brink, samen met zijn Zandkabouters. Loop met hem mee in een betoverende lichtjestocht door het park, waarbij jullie samen de lichtjes aantoveren! Het is alsof je zo een sprookje in bent gelopen… Net als je denkt dat je droomt, schudt Klaas Vaak je wakker met het spetterende slot: de fonkelnieuwe Aquanura show.

Kom naar de Efteling en laat je verwonderen! Koop je tickets met korting op http://www.efteling.com/tickets.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol Algemeen