Kleinschalig onderhoud in Marerijk

eftelingNaast de grote opknapbeurt van ruim drie maanden die Droomvlucht momenteel ondergaat wordt er in Marerijk ook op andere plekken gewerkt om alles er weer piekfijn uit te laten zien. Zo was er onderhoud aan de Stenen Kip en is de Trollenkoning al een paar weken niet thuis. Maar de meest in het oog springende verbeteringen zijn te vinden in het Lavenlaar.

In Lot’s Kraamhuys is de oermoeder Lot, na heel lang een vervallen vodje bovenop haar hoofd te hebben gehad, nu voorzien van een splinternieuwe pruik die aardig lijkt op het kapsel wat ze in de beginjaren van de attractie had. Ook de bakkers in het Lariekoekhuys hebben splinternieuwe baarden gekregen, waardoor hun opwaaiende snorren door het gepuf van het harde werken weer in ere hersteld zijn.

De Stenen Kip is maar een paar dagen weg geweest, deze is inmiddels teruggekeerd en voorzien van een nieuw laagje verf. Momenteel zijn de stenen beeldjes die normaal gesproken op de pilaren staan bij de ingang van speeltuin Kindervreugd ook verdwenen voor een frisse schilderbeurt.

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed