Eftelingtickets voortaan ook via smartphone te bestellen

my orderSinds een aantal dagen kunnen bezoekers van de Efteling ook via een smartphone-app tickets kopen voor het attractiepark. Het is nu mogelijk om deze met MyOrder te bestellen en af te rekenen. Bezoekers ontvangen dan een digitaal ticket waarmee zij bij aankomst direct kunnen doorlopen naar de kaartcontrole en aan de kassa voorbij gaan. De Efteling is na familiepretpark Koningin Juliana Toren het tweede attractiepark in Nederland dat het mogelijk maakt om met de smartphone tickets te bestellen en te betalen.

De bezoeker selecteert in de MyOrder-app het Efteling-logo om tickets te bestellen. Deze kunnen daarna direct afgerekend worden waarna de gebruiker de digitale tickets ontvangt op zijn smartphone. Eenmaal aangekomen bij de Efteling worden de tickets gescand, waarna het dagje Efteling van start kan.

Bezoekers van het attractiepark konden al van tevoren tickets kopen via de website van de Efteling of bij de voorverkoopkanalen, maar daar komt nu dus de MyOrder-app bij. Fons Jurgens, Directeur Commerciële Zaken van de Efteling stelt: “De MyOrder-app is een uitstekende, innovatieve aanvulling op onze bestaande verkoopkanalen. Onze gasten kunnen via de app op een eenvoudige en snelle wijze hun Efteling-tickets bestellen. Het gebruiksgemak is groot. Daarmee past het prima bij de gastgerichtheid die we binnen de Efteling nastreven.”

Bron: mobilemarketing.nl via vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen