Benten verrast Aquanieka met fonkelnieuwe Aquanura show

Afgelopen jaar trok het filmpje Aquanieka uit ‘Onze FanFanfare’ veel bekijks. Aquanieka werd vorig jaar als eerste video toegevoegd aan deze speciale afspeellijst op het Efteling YouTube kanaal. Efteling-fan Niek uit Asten bouwde toen in de achtertuin Aquanura na als verrassing voor zijn ouders. Daar moet Benten natuurlijk meer van weten. Hij brengt een bezoekje aan Niek en heeft een spectaculaire verrassing voor hem in petto…

Wil je meer weten over Aquanieka? Luister maandag 28 oktober van 16.00 – 18.00 naar de Wonderlijke Middagshow op Efteling Radio en hoor wat Niek nog meer te vertellen heeft over zijn Aquanura.

Tijdens de Klaas Vaak weken (14 oktober tot en met 15 november 2013) kun je een kijkje nemen bij de fonkelnieuwe Aquanura show, genaamd de Tweede Efteling Symfonie. Deze watershow gaat pas in 2014 in première en is alleen tijdens de Klaas Vaak weken exclusief te zien. Dat wil je niet missen!

Elke dag om klokslag 18.30 uur verschijnt Klaas Vaak op de Brink, samen met zijn Zandkabouters. Loop met hem mee in een betoverende lichtjestocht door het park, waarbij jullie samen de lichtjes aantoveren! Het is alsof je zo een sprookje in bent gelopen… Net als je denkt dat je droomt, schudt Klaas Vaak je wakker met het spetterende slot: de fonkelnieuwe Aquanura show.

Kom naar de Efteling en laat je verwonderen! Koop je tickets met korting op http://www.efteling.com/tickets.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol Algemeen