Zandgebak te koop in Efteling Theater

Klaas Vaak MusicalDe nieuwe sprookjesmusical van Klaas Vaak heeft er voor gezorgd dat ook het horeca-aanbod een klein beetje is uitgebreid. In de foyer van het Efteling Theater is het voor en na de voorstelling mogelijk om voor kinderen een leuk versnaperingpakketje aan te schaffen, maar ook aan de volwassenen is gedacht. Speciaal voor kinderen is een pakket samengesteld waarin een slaapmuts, zak popcorn en een glas limonade te koop zijn voor 3,50 Euro. Maar ook zonder de musical te bezoeken is het nu mogelijk om ’s morgens bij de entree van het park dit pakket aan te schaffen in het theater. Voor volwassenen is er een kop koffie met zandgebak te verkrijgen voor hetzelfde bedrag.

Met een speciaal bord dat op het Dwarrelplein staat is het de bedoeling dat bezoekers worden overgehaald dit Eftelingse ontbijtje te gaan halen, wat meteen publiciteit oplevert voor de musical Klaas Vaak.

Aangezien het Efteling Theater nu weer in gebruik is voor een nieuwe productie is het Oriëntaals Buffet in ieder geval voorlopig verleden tijd. De borden aan de zijkant van het theater zijn dan ook verwijderd.

Bron: vijfzintuigen.nl
Aanbiedingen bij EuroClix

SpeelgoedSpeelgoed