Sfeerverslag van de première van de sprookjesmusical Klaas Vaak

Zaterdag ging de sprookjesmusical Klaas Vaak in première in het Efteling Theater. Voor het eerst waren we samen met Efteling Radio met een live uitzending op locatie aanwezig en streamden we 2 uur lang alles wat er op en rond de rode loper gebeurde. Daar moest Benten natuurlijk bij zijn!

De sprookjesmusical Klaas Vaak is exclusief te zien in het Efteling Theater. Beleef hét leukste sprookje voor het slapengaan! Vanaf september speelt de zandtovenaar Klaas Vaak de hoofdrol in de nieuwste voorstelling van Efteling Theaterproducties.

Klaas Vaak bezorgt met zijn magisch slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen. Zo ook in het Sprookjesbos. Maar de laatste tijd lijkt het slaapzand niet meer te werken. Heeft Heks er iets mee te maken? En waar komt het zwarte zand vandaan? Bij het vallen van de nacht gaat Klaas Vaak samen met zijn trouwe vriend de uil op pad om het raadsel voor eens en altijd op te lossen.

De sprookjesmusical Klaas Vaak is tot en met 9 maart 2014 exclusief te zien in het Efteling Theater. Kaarten zijn vanaf € 13,50 verkrijgbaar via http://www.eftelingtheater.com of 0900-0161 (€0,15pm).

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed