Opnames Het Mysterie Van… en diverse tv-commercials in het park

PatrickDe Efteling is de laatste weken het decor voor diverse tv-opnames. Niet alleen wordt er uitgebreid gefilmd voor de nieuwe RTL-serie “Het Mysterie van”, maar er worden momenteel ook nieuwe reclamespotjes opgenomen. Donderdag 26 september waren er opnames voor Haribo waarbij ook Klaas Vaak een rol speelt, vandaag was Gianni Romme in het Sprookjesbos te vinden met een cameraploeg.  De serie “Het Mysterie van…” wordt een nieuwe spelshow die door RTL zal worden uitgezonden in het programma Telekids. Elke werkdag zal er een stukje dramaserie te zien zijn in combinatie met een Speurspel dat door twee kinderen wordt gespeeld. Dagelijks worden nieuwe aanwijzingen gewonnen die gebruikt worden in een grote finale-spelshow op zaterdag waarin de deelnemende kinderen als team, samen met hun klas, de strijd met elkaar aan gaan. De show zal gepresenteerd worden door Patrick Martens.

Twintig weken lang zal er een ander verhaal centraal staan waarin een mysterie verstopt zit. Zo werden deze week opnames gemaakt bij Fata Morgana en eerder al in het Efteling Museum, het Spookslot, Sprookjesbos, Vogel Rok en onlangs ook in PandaDroom voor een Klaas Vaak-aflevering. Centraal in het verhaal staat Iris van Elfen die in het Efteling Museum werkt. Op een dag vindt zij een geheimzinnige spiegel waarin de beeltenis van Milo Torenvalk verschijnt, die haar vraagt diverse sprookjesmysteries op te lossen in zijn wereld omdat Milo’s vader Andor ze niet meer kan overzien. Milo weet alles over sprookjes omdat hij in de magische wereld woont maar heeft slimme Iris nodig om hem en zijn vader te helpen omdat hij er nogal eens naast zit.

De rol van Iris van Elfen wordt gespeeld door Sietske van der Bijl (Vrijland), Leendert de Ridder speelt Milo Torenvalk (VRijland en Klokhuis) en Edo Brunner. De presentatie van het spelgedeelte is in handen van Patrick Martens.

“Het Mysterie van…” is vanaf maandag 14 oktober dagelijks te zien op RTL8 om 16.00 uur. De spelshow op zaterdag begint al om 08.00 uur ’s morgens. Op zondag wordt wekelijks om 13.00 uur de complete dramaserie van die week uitgezonden. Wanneer de nieuwe commercials op tv te zien zijn is nog niet bekend.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops