Nieuwe Aquanura-show eerder te zien met Klaas Vaak

Klaas Vaak MusicalHoewel de nieuwe Aquanura show volgens de Efteling pas in 2014 officieel in première zou gaan, heeft de Efteling tegenover het personeel bevestigd dat er in oktober een speciale entertainment-act gaat komen waarin Klaas Vaak en zijn Zandkabouters een rol gaan spelen. De act zal vervolgens aansluiten aan de nieuwe Aquanura-voorstelling.
Klaas Vaak op de Brink
Het optreden van Klaas Vaak moet op de Brink gaan plaatsvinden. Het zal een schouwspel worden waarin Klaas Vaak en zijn Zandkabouters een rol zullen spelen. Na de act zullen Klaas Vaak, de Zandkabouters en de kinderen in een lichtjesoptocht over de PardoesPromenade naar Aquanura lopen waar de nieuwe voorstelling speciaal te zien zal zijn.

Wanneer deze act in combinatie met de nieuwe voorstelling van Aquanura in de Efteling te zien zijn is nog niet voor honderd procent zeker. Er gaan geruchten dat dit in de periode van 7 t/m 29 oktober zal zijn, andere bronnen bevestigen de periode van 14 oktober t/m 15 november. De exacte data zullen binnenkort bekend worden gemaakt op De Vijf Zintuigen. Houd onze site en het forum daarom goed in de gaten! De Efteling kan er nog wel voor kiezen om dit plan toch niet uit te voeren, dus alles is nog onder voorbehoud.

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed