Golftoernooi Efteling Jeugd Open succesvol

efteling golfparkZondag 22 september organiseerden het Efteling Golfpark en Golfclub Efteling voor de tweede maal de Efteling Jeugd Open. Maar liefst 132 talentvolle jeugdgolfers van 6 tot en met 21 jaar reisden vanuit het hele land, en zelfs België, naar het Efteling Golfpark. Zij speelden, afhankelijk van hun handicap, verdeeld over drie categorieën. Ayrton van Reest won met een bruto score van 73 slagen de 18-holes strokeplay wedstrijd (handicap 0 t/m 18) en verdiende daarmee de wisselbeker. Nils Brennert won met 51 punten de 18-holes stableford wedstrijd (handicap 18.1 t/m 36). Met 21 punten won Kyan den Hertog de 6-holes stableford gezelligheidswedstrijd.

Roodkapje was aanwezig om de deelnemers aan te moedigen en de prijzen uit te reiken aan de deelnemers van de gezelligheidswedstrijd. De winnaar ging naar huis met twee entreekaarten voor attractiepark de Efteling. Daarnaast waren er cadeaubonnen in de vorm van Fairwaystrokes. Deze Fairwaystrokes, ontwikkeld door de NGF, kunnen geactiveerd worden via de NGF-pas en zijn te besteden bij bijna alle golfbanen en golfshops in Nederland.

Met het Efteling Jeugd Open willen het golfpark en de golfclub jeugdgolf in de breedte stimuleren en kinderen plezier laten beleven op de golfbaan. Deze doelstellingen passen binnen het project ‘Committed to Jeugd’ van de Nederlandse Golf Federatie (NGF), waar de golfclub aan deelneemt.

Bron: Efteling
Aanbiedingen bij EuroClix

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops