Castalbum sprookjesmusical Klaas Vaak te koop

Klaas Vaak MusicalSinds afgelopen woensdag is het castalbum van de sprookjesmusical Klaas Vaak te bestellen in de webshop van de Efteling. De CD bevat alle liedjes uit de musical waaronder ‘Het Feest van Korrel’, ‘Noxana’ en ‘Maar Toen Ik Wakker Werd’. Op de webshop van de Efteling kun je de hele tracklist bekijken en ook fragmenten beluisteren. Of en waneer de CD in het park en het theater te verkijgen is, is op dit moment nog niet bekend. De cd wordt via de webshop niet eerder dan 26 september verzonden.

De sprookjesmusical Klaasvaak
De nieuwe musical, die vandaag in premiere gaat, is geschreven door Allard Blom. De muziek en arrangementen zijn gemaakt door Rene Merkelbach.

De musical vertelt het verhaal van Klaas Vaak, die met zijn magische slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen bezorgt. Maar ineens lijkt het slaapzand niet meer zo goed te werken. Het lijkt er op dat de heks hiermee te maken heeft. Zij stopt namelijk stiekem zwart zand bij het slaapzand van Klaas Vaak. Bij het vallen van de nacht gaat Klaas Vaak erop uit met zijn trouwe vriend de uil Oehoe om het raadsel op te lossen.

De musical is nog tot en met 9 maart te zien in het Efteling theater.

Bron: vijfzintuigen.nl
Aanbiedingen bij EuroClix

Bol AlgemeenBol Algemeen