BN'ers lezen voor in de Efteling op zondag 15 september

frank groothofAanstaande zondag 15 september lezen Curt Fortin, Sylvia van den Heede en Frank Groothof voor in attractiepark de Efteling. Zij doen dat op uitnodiging van Stichting Lezen & Schrijven en de Efteling. Het voorlezen gebeurt in het openluchttheater in het Sprookjesbos. Een van de pijlers van Stichting Lezen & Schrijven is het bevorderen van lezen. De Efteling, al meer dan 60 jaar hoeder van het cultureel erfgoed sprookjes, onderschrijft van harte het belang van lezen en voorlezen. Daarom werken beide organisaties vier weken lang samen, met leuke activiteiten in de Efteling waar bezoekers aan mee kunnen doen.

Programma zondag 15 september:

12.30 uur – Parkshow ‘Het geheim van Draak’

13.00 uur – Curt Fortin (van o.a. de Schatkamer en Het Huis Anubis)

13.30 uur – Parkshow ‘Het geheim van Draak’

14.00 uur – Sylvia van den Heede (Vlaamse kinderboekenschrijfster van Vos en Haas)

14.30 uur – Parkshow ‘Het geheim van Draak’

15.00 uur – Frank Groothof (Sesamstraat)

15.30 uur – Parkshow ‘Het geheim van Draak’

 

Ook op de zondagen 22 en 29 september en op 6 oktober, lezen verschillende bekende Nederlanders voor in het Sprookjesbos. Meer informatie is te vinden op www.efteling.com/BN-ers-lezen-voor.

Speciale parkshow ‘Het geheim van Draak’

Speciaal voor Stichting Lezen & Schrijven heeft de Efteling een unieke parkshow gemaakt, waarin Draak de hoofdrol speelt. Bezoekers ontdekken waarom Draak steeds smoesjes verzint als het op lezen of schrijven aan komt.

Taal Doe-boekjes

Aan de bezoekers van de Efteling wordt in deze periode een speciaal Taal Doe-boekje uitgedeeld met taalspelletjes, een speurtocht in het Sprookjesbos, maar ook informatie over laaggeletterdheid in Nederland.

Bron: Efteling
Aanbiedingen bij EuroClix

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen