Benten helpt mee in Anderrijk

YouTube! Waar kan je je dag nou beter mee beginnen dan met een ritje in de Bob? En weet je wat het allerleukste is? In de Efteling is altijd wat te doen! Zeker voor een ijverige Benten. Eerder hielp Benten al een handje mee in Ruigrijk. Nu is het nu tijd om de handen uit de mouwen te steken in Anderrijk.

Zo helpt Benten mee met het controleren van de Bobbaan, deelt hij 3D-brillen uit bij Pandadroom, drukt hij foto’s af bij Fata Morgana en helpt hij mensen instappen in de bootjes van wildwaterbaan Piraña.

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!
Aanbiedingen bij EuroClix

Bol AlgemeenBol Algemeen