Patrick Martens aan de slag bij RTL Telekids

rtl telekidsPresentator en acteur Patrick Martens gaat aan de slag bij RTL Telekids. Vanaf komend najaar is hij bij de kinderzender te zien met het nieuwe Efteling programma ‘Het Mysterie van…’, een dagelijkse dramaserie in combinatie met een spannende spelshow. Patrick Martens is bij het grote publiek bekend geworden met zijn rol van Morris Fischer in GTST. Tot voor kort was Patrick werkzaam bij Nickelodeon waar hij verschillende kinderprogramma’s presenteerde.

Het nieuwe Efteling programma ‘Het Mysterie van…’ is de eerste presentatieklus voor de vrolijke presentator bij RTL Telekids. Vanaf maandag 14 oktober presenteert hij het dagelijkse programma, waarin hij samen met kids elke week een Efteling mysterie oplost door middel van een spannend speurspel. Iedere doordeweekse dag is er een nieuwe aflevering van de dramaserie en naar aanleiding van elke aflevering spelen twee teams bestaande uit twee kinderen een speurspel in de Speurkamer. Aan de hand van spellen proberen zij het Mysterie op te lossen. Door het ontrafelen van het mysterie kunnen extra aanwijzingen worden gewonnen om te gebruiken in de grote spelshow op zaterdag. Daar spelen de teams uiteindelijk, samen met hun klas en onder leiding van Patrick, om de titel Speurklas van de Week.

Patrick Martens: “Ik kijk er naar uit om bij RTL Telekids aan de slag te gaan. Het programma ‘Het Mysterie van…’ is een programma waar ik al mijn energie en creativiteit in kwijt kan. Het heeft van alles wat: drama, humor en actie.” RTL Telekids en Efteling zijn blij de talentvolle en populaire presentator via dit nieuwe programma aan zich te kunnen verbinden. Met al zijn energie en ervaring is hij een verrijking voor het kinderplatform.

Uitzending

‘Het Mysterie van…’ is vanaf 14 oktober dagelijks te zien bij RTL Telekids. Doordeweeks om 16.00 uur en op zaterdag om 08.00 uur. Op zondag wordt om 13.00 uur de complete dramaserie van die week achter elkaar uitgezonden. Het programma zal ook te zien zijn op het digitale kanaal Telekids 24/7 en in de Telekids App. RTL Telekids is iedere dag te zien bij RTL 8. Op werkdagen van 6.30-10.00 uur en van 15.00-17.15 uur en tot 31 augustus in het weekend van 06.30-10.30 uur. Vanaf zaterdag 31 augustus is RTL Telekids op zaterdag en zondag van 6.30-17.10 uur te zien. RTL Telekids heeft ook een digitaal kanaal dat zeven dagen per week, 24 uur per dag uitzendt. RTL Telekids 24/7 is te zien bij Ziggo (kanaal 312) Caiway (kanaal 126) en UPC (kanaal 502).

Bron: RTL Nederland via vijfzintuigen.nl

Patrick

Bol AlgemeenBol Algemeen