Efteling Zeven Pleinen Festijn 24 augustus

zeven pleinen festijnZinderende festivalsfeer met live entertainment Van 8 juli tot en met 1 september is het Efteling Zeven Mijls Zomer, met dagelijkse openingstijden tot 20.00 uur. Op de zaterdagen 24 en 31 augustus vindt nog het Zeven Pleinen Festijn plaats. Het park blijft tot middernacht open en er is op zeven pleinen de hele avond bijzonder entertainment met vele artiesten en een zinderend theaterfestivalsfeertje. Op zaterdag 24 augustus staan bovendien o.a. Alma Nieto en Request Live op de planken. Natuurlijk zijn het Sprookjesbos en alle attracties deze avonden open en feeëriek verlicht. De nieuwe spektakelshow Raveleijn wordt bij schemer extra spannend met speciale belichting. De avond wordt op z’n mooist als Aquanura in al haar kleurenpracht de krachtige fonteinen tot aan de hemel laat reiken… Met deze derde grootste watershow van de wereld is de Zeven Mijls Zomer compleet. Actuele informatie is te vinden op: efteling.com/zevenmijlszomer.Nieuwe parkshow Raveleijn
De Efteling Zeven Mijls Zomer duurt van 8 juli t/m 1 september. Het park is dagelijks tot 20.00 uur geopend. Lekker veel tijd om tijdens een dagje uit te genieten van het Sprookjesbos, Droomvlucht, de houten racerachtbaan Joris en de Draak, de Schipschommel of de Python. Er zijn dagelijks meerdere voorstellingen van de nieuwe parkshow Raveleijn. In 20 minuten ontvouwt zich een spannend spektakel met paarden en raven en special effects in de grote openlucht arena. Vijf kinderen groeien uit tot volwassen ruiters te paard om samen de wrede overheerser van de stad Raveleijn te bevechten.

Zeven Pleinen Festijn
Op de zaterdagen 24 en 31 augustus is het park geopend tot middernacht. Het Zeven Pleinen Festijn vindt plaats op zeven pleinen met zeven sprookjesachtige sferen. De live optredens van vele artiesten, acrobaten, muzikanten en performers geven het park een zinderend theaterfestival-sfeertje. Op de zeven pleinen kunnen parkbezoekers even kijken, rondneuzen en genieten van live-entertainment in combinatie met een hapje en een drankje.

Aquanura
Het heerlijke dagje uit wordt besloten met een bezoek aan de jubileumshow Aquanura op de Vonderplas van Fata Morgana. Aquanura is de derde grootste watershow van de wereld met elementen als water, vuur, (Efteling)muziek en licht.

Efteling Zeven Pleinen Festijn 2013 Programma 24 augustus

1. Efteling Brink 19.00 – 23.30 uur
Dans en zing mee met DJ Fee. De sprookjesvriendjes zingen de bekendste Sprookjesboom-liedjes.En elke week een bijzonder gastoptreden.Acts: DJ Fee, het Sprookjesboomconcert en Zang en Gelukkig
GASTOPTREDEN:
19.45 – 20.45 uur Request Live
21.15 – 22.15 uur Request Live
22.15 – 22.45 uur Alma Nieto
22.45 – 23.30 uur Request Live

2. Witte Paardplein 19.00 – 23.30 uur
Laat u meevoeren naar de tijd van de Moulin Rouge en swing met de hele familie de pan uit met de can can. Pure nostalgie.Acts: Swingend Sentiment & CanCan, Efteling Muzikanten/Small Talk

3. Carnaval Festivalplein 19.00 – 23.00 uur
Een oer-Hollands meezingfestijn tussen wapperende vlaggetjes en vrolijke lampionnen. Zing mee met Jokie en Jet en de Rode Neuzen.Acts: Jelle Amersfoort, Harmonie van Drie, Jokie & Jet en de Rode Neuzen

4. Station de Oostplein 19.00 – 23.30 uur
Discolampjes schitteren en de dj’s mixen de sterren van de hemel. Laat u verrassen door nationaal en internationaal straattheater, Dat wordt dansen, lachen en daarna heerlijk uitblazen met een biertje, een wijntje en een lekkere hamburger. Acts: Olijke Kruiers en (inter)nationaal straattheater

5. Pirañaplein 19.00 – 23.30 uur
U wordt ondergedompeld in Zuid-Amerikaanse sferen. Smul van een authentieke nacho, schud uw heupen los tijdens een swingende salsa en test uw temperament bij capoeira. Viva la fiesta!Acts: Zuid Amerikaanse DJ met Salsa, Maculele & Samba, Limbo en Capoeira

6. Fata Morganaplein 19.00 – 23.30 uur
Struinend langs marktkraampjes waan je je in een oosterse bazaar. Geniet van sprookjesachtig entertainment, intense kleuren en mooie marktkoopjes. Beleef de mystiek van 1001-nachten…Acts: Marktkramen, Kamelen, Slangendans en Nadir de Kwakzalver

7.  Steenbokplein 19.15 – 00.10 uur
Kijk je ogen uit bij ongelofelijk straattheater. En geniet van een schitterend slot van je Efteling-dag met Aquanura, de grootste, sensationele watershow van Europa.Acts: Straattheater
*Wijzigingen voorbehouden

SpeelgoedSpeelgoed